Behandlere

Bo er uddannet i sommeren 2005 fra Fysioterapeutskolen i København.

 

Han har arbejdet på privatklinikker siden sin uddannelse, blev ansat på klinikken i Ishøj i 2006 og blev ejer af klinikken i 2007.

Bo har gennem årene løbende opdateret sin viden omkring hvad der rører sig i den fysioterapeutiske verden. Han har dygtiggjort sig ved hele tiden at deltage på forskellige kurser. Af den række af kurser Bo har taget, kan blandt andet nævnes MET (Muscle Energy Technique), kurser i osteopatiske teknikker, Manipulationer (som vi kender det fra kiropraktikken), akupunktur, idrætsfysioterapi og meget mere.

 

Bo er en fysioterapeut der kan behandle det meste.

IMG_0020 800x600

 

 


 

image1

Mette er uddannet på fysioterapeut skolen UCSJ i Næstved, og startede på klinikken i 2017.

Mette har sideløbende sin uddannelse arbejdet på en klinik på Nørrebro, hvor der blev tilrettelagt træningsprogrammer til den enkelte person samt manuel terapi.

Hos en behandling med Mette bliver der gennemgået en grundig undersøgelse samt en kombination af bløddelsbehandling, manuelle teknikker og træningsprincipper. Der bliver lagt vægt på at at forbedre den tabte funktion samt vedligeholdelse.

Efter uddannelsen har Mette deltaget på flere kurser for at forberede sine fysioterapeutiske kompetencer herunder MET (Muscle Energie Technique) akupunktur og McKenzie.