Behandlere

Bo er uddannet i sommeren 2005 fra Fysioterapeutskolen i København.

 

Han har arbejdet på privatklinikker siden sin uddannelse, blev ansat på klinikken i Ishøj i 2006 og blev ejer af klinikken i 2007.

Bo har gennem årene løbende opdateret sin viden omkring hvad der rører sig i den fysioterapeutiske verden. Han har dygtiggjort sig ved hele tiden at deltage på forskellige kurser. Af den række af kurser Bo har taget, kan blandt andet nævnes MET (Muscle Energy Technique), kurser i osteopatiske teknikker, Manipulationer (som vi kender det fra kiropraktikken), akupunktur, idrætsfysioterapi og meget mere.

 

Bo er en fysioterapeut der kan behandle det meste.

IMG_0020 800x600

 

 


 

IMG_0022 800x600

Joan har arbejdet på klinikken siden 2002, og har tidligere arbejdet på andre privatklinikker.

 

Hun har gennem årene på klinik, opdateret sin viden og kompentencer indenfor manuelle teknikker og muskuloskeletale problematikker via kurser.
Joan arbejder særligt med teknikker indenfor osteopatien: MET (Muscle Energie Technique), MFR (Myo Fasciel Realease), Counterstrain, Indirekte teknikker og under disse også med teknikker til kranie-, kæbe- og ansigtsproblematikker.
Her udover har Joan blandt andet taget kurser i fysiopilates samt kurser i behandling af børn/babyer.

 

Joan er uddannet fra Fysioterapeutskolen i Århus i 1996 og har tidligere erfaring fra arbejde på privatklinikker, rehabilitering, sygehus og fra håndboldklub.

 


 

Michael har arbejdet på klinikken siden han blev uddannet fysioterapeut i
2015.

 

Michael er uddannet fra UCC Hillerød og han har
sideløbende med sin uddannelse været ansat i fodboldkluben Frem hvor han har arbejdet med skadeforebyggende træning og manuel behandling af klubbens ungdomsspillere.

 

Efter sin uddannelse har Michael deltaget på flere kurser for at forbedre sine
manuelle færdigheder og han er ligeledes påbegyndt efteruddannelsen som
idrætsfysioterapeut.